2010. december 13., hétfő

2012 Világvége vagy korszakváltás ?

Hát igen 2012. Feladja a leckét mindenkinek.
  A maják  akik magukat érdekes módon Magyának ejtik, anno kitaláltak vagy kézhez kaptak egy naptárat, amiben az Univerzum keletkezésétől a végéig meg tudták előre mondani a kozmikus csomópontokat, korszakváltásokat.

Ez az időpiramis 9 szinten mutatja be a kozmikus idő tartam változásait, mialatt egyre sűrűsödve éri el a legnagyobb frekvencián örvénylő időtartamot.

Érdemes észrevenni, hogy a piramisban megjelenő korszakokban mind bonyolultabb intelligenciák jelennek meg. Fontos ! Itt nem egymásra épülő korszakok vannak ! A kezdeti ALAP 16, 4 milliárd év  =  a TETŐPONT-on megjelenő idő tartamával, csak sűrübb.

Minden következő ciklus 20x sűrűbb az előzőnél.  Ha belegondolunk a jelen korszakunk az információs társadalom nevet kapta, ami rendkívül felgyorsította a világunkat kívül belül. Ezt azért is tudjuk átérezni mert tudjuk, hogy évezredekkel ezelőtt sokkal lassabb volt az élet a technika a társadalom.
(Idősűrűsödés)

Ha ez tényleg így van, akkor a teremtés hamarosan eléri azt a ragyogó energiaállapotot, idősűrűséget, amely közelebb viszi az univerzumot az isteni kiáradáshoz a teremtés kezdetéhez. No, a lényeg az, hogy transzformálódni "fog" a tudatunk egy olyan energiateli közegbe, ahol már inkább a szellemi erkölcsi és etikai döntések fogják uralni az utunkat, a karmánkat, ha még lesz.

Az alábbi kép mutatja az idő tartam változását és a kultúra fejlődését.




3 megjegyzés:

  1. hello!

    irod hogy 'email-od' de nem latom hol van!

    erdekelne gy konyv

    itt az imelcimem

    ddoman32@yahoo.ro

    a Tancsics-Legregibb nyelv a magyar konyv!

    VálaszTörlés
  2. szia
    én is egy könyv után kutakodok!
    Nicolas Notovitch: Jézus ismeretlen élete

    levai_zoltan@yahoo.com

    üdv
    zoltán

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Keresgélem az email címed, de nem találom, látom megtalálható itt a Daczó Árpád: Csíksomlyó titka, most ehhez szeretnék valami módon hozzájutni, de nagyon tetszik a felhozatal!

    Az én emailem: azurkinga@gmail.com

    Üdv;
    Kinga

    VálaszTörlés